Alla inlägg den 28 januari 2010

Av Evigt älskad - 28 januari 2010 11:47

När man är kristen hör det till att tillhöra en församling. Jag har funnit en fantastisk sådan. I våran kyrka har vi Öppen kyrka varje onsdag och jag var där igår. Vilka underbara människor. Man får alltid en massa kramar och folk är glada att se en. Pastorn skiner upp som en sol när han ser en :-) Man känner sig verkligen älskad. Satt där i 3½ timme och pratade. Bara tankade kraft och uppmuntran samt delade med mig till andra. En man i min församling läste tänkvärda uppmuntrande saker ur en bok. Bl a om att gå den andra milen. Det är något som vi alla ska tänka på. Vet du vad det innebär?


Jo, att du gör allt för dina medmänniskor. Om någon frågar dig om du kan byta däck på hans/hennes bil så gör du det plus att du tvättar bilen också. Gå den andra milen. Om någon säger till dig att gå en mil i hans tjänst, så går du två mil. Det tar så lite att tänka på andra. Stanna upp i din vardag och fundera på vem som skulle behöva din hjälp just nu. En dag står du där själv och behöver hjälp och då tar du tacksamt emot allt du kan få. Var rädda om varandra! Ibland kan det kännas tungt och du vill inte göra det du blir ombedd att göra, men gör det ändå! Och passa på att välsigna den människa som säger till dig.


"Och om någon befaller dig att bära hans packning en mil, så bär den två. Ge till dem som ber och vänd inte ryggen åt dem som vill låna"


Matteus 5:41-42


Var alltid en god medmänniska



Presentation


Jesus älskar DIG och han vill finnas där för DIG för EVIGT. Den här bloggen har flyttat till
http://jesusochlivet.blogspot.com/

Budskapet här är det samma så stanna gärna kvar, lyssna och läs. Gud välsigne dig

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kristen musik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Textruta

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards