Alla inlägg under oktober 2007

Av Evigt älskad - 22 oktober 2007 12:02

"Herre, du utrannsakar mig och känner mig. Vare sig jag sitter eller står, vet du det. Du förstår mina tankar fjärran ifrån. Vare sig jag går eller ligger, utforskar du det, och med alla mina vägar är du förtrogen. Ty förrän ett ord är på min tunga, så känner du, Herre, det till fullo. Du omsluter mig på alla sidor och håller mig i din hand. En sådan kunskap är mig alltför underbar, den är mig för hög, jag kan inte begripa den. Vart skall jag gå för din Ande, och vart ska jag fly för ditt ansikte? For jag upp till himmelen, så är du där, och bäddade jag åt mig i dödsriket, se, så är du också där. Tog jag morgonrodnadens vingar, gjorde jag mig en boning ytterst i havet, så skulle också där din hand leda mig och din högra hand fatta mig. Och om jag sade: Mörker må övertäcka mig och ljuset bli natt omkring mig, så skulle själva mörkret inte vara mörkt för dig, natten skulle lysa som dagen: ja, mörkret skulle vara som ljuset"


Psaltaren 139:1-12

Av Evigt älskad - 19 oktober 2007 11:54

Jovisst ska man bygga sin tro på fast mark, men vi människor är skapta med fri vilja och ibland gör man inte som Gud vill. De människor som du skriver om som aldrig hittar Gud, söker inte med sitt hjärta. För Gud säger aldrig nej till en människa som verkligen söker honom och som vill ta in honom i sitt hjärta. De flesta människor söker sig till Gud när de har det svårt. T ex när det händer något tragiskt så är det vanligt att människor söker sig till kyrkan för att få tröst. Vissa vill fråga varför Gud tillåter att hemska saker händer. Söker man Gud med sitt hjärta och verkligen vill lämna allt i hans händer, börja ett nytt liv tillsammans med honom så säger han aldrig nej. Det spelar ingen roll vem människan är, vad han/hon gjort. Gud förlåter alla misstag man gjort och tar med glädje emot vem som helst. Bara man söker med hjärtat och verkligen menar det man säger till honom.

Av Evigt älskad - 18 oktober 2007 15:35

"Visa mig, Herre, din väg. Jag vill vandra i din sanning.


Psaltaren 86:11


"Ta inte livet för givet, utan ta var dag som given"


Jag hör din röst inom mig i olika situationer. Du finns alltid där och vägleder mig. Men jag gör misstag ibland och går fel väg. Du är fåraherden som håller ihop din flock. När jag kommit bort från dig letar du upp mig igen. Tack Gud!

Av Evigt älskad - 17 oktober 2007 15:35

"För om du öppnar munnen och bekänner att Jesus är Herre, och litar på att Gud har uppväckt honom från de döda, så blir du frälst"


Romarbrevet 10:9

Av Evigt älskad - 16 oktober 2007 12:08

"Varje liten morgon ger han mod att vara vaken.

Varje liten afton ger han ro att somna in.

Hela långa dagen ger han kraft att klara av den.

Därför att han älskar dig och kallar dig för sin"


Jesus finns där varje dag. Vare sig du kan se eller känna honom, så finns han alltid där bredvid dig. När du har det tufft så bär han dig i sina armar. Känn dig buren av Jesu kärlek idag, min vän! 

Av Evigt älskad - 15 oktober 2007 13:39

Då är det måndag igen. Jag hoppas att du får en bra vecka. Må Gud vara med dig och ta hand om dig.


"Må vägen komma dig till mötes

Må du alltid ha medvind

Må solen värma ditt ansikte

Må regnet falla mjukt över dina ängar

Må Gud hålla dig i sin hand"


Om du har det tungt just nu, om du känner att du inte orkar. Om du upplever att människor inte har tid att bry sig. Vänd dig till Gud. Han har alltid tid med dig. Jag lovar, han visar inte bort dig. När han frågar dig hur du mår, behöver du aldrig svara bara "bra". Vilket är vanligast att man gör när någon frågar. För alla vill ju att man ska svara att allt är bra. Dem vill inte veta att man kanske har det tufft just då. Men Gud, han vill alltid finnas där för dig. Han sviker dig aldrig. Prova, så får du se själv.

Av Evigt älskad - 14 oktober 2007 17:35

Jesus säger:
"Alla människor som min Far ger mig, kommer till mig, och jag kommer aldrig att visa bort dem"

 Johannes 6:37


"På dig min Gud förtröstar jag när oro skymmer min morgondag. För jag vet du är trofast emot mig.

När svårigheter omger mig, så är jag ändå trygg hos dig. För jag vet att du aldrig lämnar mig.

Är det natt eller dag, Herre på dig förtröstar jag. Gud, du är alltid nära mig, ingen förändring finns hos dig.

Du är den samme igår och idag och evighet. Du är min framtids säkra grund. Du som står fast vid ditt förbund.

Min klippa är du, allsmäktig Gud. Jag ärar dig"


"För Gud älskade människorna så mycket att han gav dem sin ende son, för att de som tror på honom inte ska gå under utan ha evigt liv"

Johannes 3:16

Av Evigt älskad - 13 oktober 2007 22:33

Ikväll fick jag nya syskon i min församling. Det var fyra unga tjejer som hade beslutat för att döpa sig. Härligt! Tänk när de fick kliva ner i vattnet som en person och när de klev upp ur vattnet så hade de blivit en helt ny person. En ny person i Kristus.


"Syndens makt över oss bröts när vi blev kristna, och genom dopet bekänner vi att Jesus Kristus genom sin död besegrade vår syndfulla natur. Vår gamla natur, som älskade synden, begravdes med Kristus genom dopet. Istället fick vi del av det nya liv, som Jesus fick när Fadern med sin väldiga makt förde honom tillbaka till livet"  Romarbrevet 6:3-4


"En enkel kärlekssång till dig, dyre Jesus vill jag sjunga. Tacksam för allt som du gjort. Du min Herre, frälsarkonung. Mitt hjärta gläds när du kallar mig din. Var finns en plats så under som i din öppna famn. Helig och varm, himlen jag fann. I din öppna famn"

Presentation


Jesus älskar DIG och han vill finnas där för DIG för EVIGT. Den här bloggen har flyttat till
http://jesusochlivet.blogspot.com/

Budskapet här är det samma så stanna gärna kvar, lyssna och läs. Gud välsigne dig

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kristen musik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<<
Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Textruta

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards